Leveringstid 4-8 dage┃Bedst-i-test Ring Light | 100% tilfredshedsgaranti 🧡

Bedst i Test


Bedst i Test Ring Lights. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter, der er vurderet som bedst i test af forbruger-test.dk. 

For os har det altid været vigtigt at kunne tilbyde det bedste produkt på markedet i den bedste kvalitet. Derfor er det stort for os, at vi nu har fået anerkendelsen af at være bedst i test hos forbruger-test.dk 

Det kan være svært for dig som søger efter et Ring Light, at se forskellen på kvaliteten ud fra billeder. Det er samtidigt derfor også svært for os, at kunne vise dig, hvor god vores kvalitet Ring Light og andre produkter i virkeligheden er. 

Hvad har vi gjort for at have de bedste Ring Lights på markedet?

Det har altid været vores mission helt fra start, at finde de aller bedste leverendører, så vi kan sikre god kvalitet hele vejen igennem. Derfor har vi siden dag 1 splittestet en lang række af leverendører, for at finde de absolut bedste. Vi fandt hurtigt ud af at kvalitet og pris hænger godt sammen også når det gælder produktion og leverendører. Vi boycottede hurtigt de billigste leverendører, da det ikke er den kvalitet vi ønsker at tilbyde. Vi har nu efter lang tids testen fundet en enormt dygtig leverandør, der leverer den kvalitet vi ønsker.

Vi sørger også for konstant at opdatere og designe vores Ring Light og andre produkter ud fra den feedback vi får løbende fra vores kunder. Derfor er ingen af produkterne de samme, som da vi startede. Alle produkter har fået opdateringer, så de er endnu bedre. Specielt kan de ses på vores Professionelle Ring Light 2.0, der virkelig har taget fart efter vi opdaterede den. Vi får hver uge feedback fra kunder, der elsker vores Ring Lights, og er lykkelige for endelig at have fundet et godt Ring Light. Ofte er det kunder der tidligere har haft et Ring Light af dårlig kvalitet, men endelig har fundet et hos os, der matcher deres behov for kvalitet inden for Ring Lights. Det gør os altid glade, når vores kunder er glade.