Leveringstid 4-8 dage┃Bedst-i-test Ring Light | 100% tilfredshedsgaranti 🧡

3 grunde til at kvaliteten af dit Ring Light betyder alt


Der findes i dag mange forskellige Ring Lights på markedet, så hvorfor ikke bare købe det billigste? Mens det kan virke fristende at nøjes med den billigste løsning, er der imidlertid 3 vigtige grunde til, at det kan være en dårlig ide. 


1) Lysets styrke

Enhver der er interesseret i et Ring Light ved, at lyset er det mest afgørende for kvaliteten af dit billede - kun overgået af motivet. Derfor er det også essentielt at være opmærksom på kvaliteten af selve lyset i det Ring Light, du køber. Hos Selfietime sælger vi kun Ring Lights af højeste kvalitet - hvorfor lyset er den vigtigste faktor vi kigger på, når vi tester vores Ring Lights forud for deres introduktion på shoppen. 

2) Produktets levetid 
I vores arbejde med at teste over 50 forskellige Ring Lights fra hele verden,  fandt vi til vores store overraskelse, at der er markante forskelle i produkternes levetid. Imens mange discount Ring Lights har en levetid på helt ned til få måneder, kan du med et Selfietime Ring Light helt modsat nyde godt af det i mange måneder frem.
 
3) Din sikkerhed
Det er ingen hemmelighed, at størstedelen af alle Ring Lights bliver produceret i Kina. Derfor er det også utrolig vigtigt, at dit Ring Light har de rigtige sikkerhedsgodkendelser, så du kan sove trygt om natten med dit Ring Light i samme rum. Hos Selftietime er alle vores produkter CE-mærkede, så de lever op til de strengeste produktstandarder i Europa. 

Behøver vi sige mere? Tjek vores shop ud og se vores store udvalg af kvalitetsprodukter 🙌😊