Leveringstid 4-8 dage┃Bedst-i-test Ring Light | 100% tilfredshedsgaranti 🧡

INFLUENCERNES FORETRUKNE VALG

Få inspiration til dit næste billede

INSPIRATION, INFLUENCERS, NYE PRODUKTER OG MEGET MERE

Følg med på vores instagram!

ET GLIMT BAG OM WEPSHOPPEN

Nysgerrig på hvem vi er?

Om os

Professionel fotografering gjort simpelt

Founder image

Et team der selv elsker fotografering

Gode billeder er det, vi brænder for 

Selfietime er skabt af et team med en stor passion for fotografering og gode billeder. Vores mission er gøre det nemt for dig, at tage billeder og videoer i høj kvalitet. Har du ikke et fancy kamera? Intet problem. Du behøver kun din Smartphone og et Ring Light for at tage fantastiske billeder og vidoer.

Lager i Danmark 

Vi har alle vores produkter samlet i Danmark, så vi er sikrer på at kunne levere hurtigst muligt til din adresse. Vi har dermed også 100% kontrol over vores lager, hvilket minimerer chancerne for fejl i lagerbeholdningen

Product image
Founder image

Vi springer over fordyrende mellemled

Vi kan tilbyde produkter af høj kvalitet til gode priser, da vi undgår fordyrende mellemled. Efter at have testet mere end 50 forskellige Ring Lights fra hele verden, har vi i dag etableret samarbejder med de bedste leverandører, der sender direkte til vores lager i Danmark. Dette er både en fordel for dig og for os, da det resulterer i lavere priser og mindre CO2-udledning pr. solgte produkt. 

Lager i Danmark

Vi har alle vores produkter samlet i Danmark, så vi er sikrer på at kunne levere hurtigst muligt til din adresse. Vi har dermed også 100% kontrol over vores lager, hvilket minimerer chancerne for fejl i lagerbeholdningen

Direkte fra producenten

Vi kan tilbyde meget fair priser, fordi vi ikke har fordyrende mellemled. Vi bestiller nemlig direkte fra producenten og hjem til Danmark. Dette er både en fordel for kunden og for os. Vi kan skaffe varerne hurtigt via en direkte forbindelse, og tilbyde kunden lavere priser. Samtidigt sparer vi C02, ved at varerne kommer direkte frem uden omveje.

Mød teamet

Indehaver

Patrick Bolby

Produktansvarlig

Silas Ørberg

Marketingsansvarlig

Celina Bentson